lørdag 31. oktober 2009

Livsnyteren :)

I dag nyter jeg dagen! Det er lørdag og jeg har vinket farvel til uka som var. Skuldrene er senket og det er absolutt ingen grunn til å stresse. Det finnes ingen rettebunker eller masete barn (kan ikke huske sist jeg opplevde samme følelse!!!) For en HERLIG LØRDAG, for ei HERLIG HELG! Jeg har bare meg selv å tenke på!

Jeg våknet selvsagt tidlig. Klokka var åtte da kroppen ga signal om at den hadde fått tilfredsstillende med søvn. JEG ER UTHVILT OG HAR HELE DAGEN FORAN MEG! Kan det bli bedre!?! Omsider kom jeg meg opp, heiv i meg en banan og dro på spinning sammen med Sissel. En time som gikk lekende lett og over all forventning, med puls på 92% av max! Deretter unte jeg meg en tur til frisøren, og følte meg selvsagt enda lettere etter klippen. Før jeg dro hjem, befarte jeg bygatene og storkoste meg masse, traff kjente og tittet i butikkene! Tanken om å starte med julegavehandelen streifte meg, men jeg feide den raskt unna og konkluderte med at selv om andre allerede stresser med gavestyret, ser jeg ingen grunn til å få panikk! I DAG ER JEG KUN EN LIVSNYTER!

Da jeg omsider hadde returnert hjem til Kjerkelia, lagde jeg meg to ostesmørbrød og bladde gjennom dagens HA. Med Morrissey's stemme strømmende ut gjennom høyttalerne, sitter jeg nå og deler dagen min med deg. Jeg venter på at kvelden skal komme snikende, for da blir det helaften med Sissel og Rosanna. For å fylle ventetida, skal jeg la Lisbeth Salander ta meg med på nok en fartsfylt reise :)

I dag er en lett og glad dag og jeg ser ingen grunn til ikke å nyyyte livet :) Derfor oppfordrer jeg nettopp deg til å tenke på deg selv og nyte hva lørdagen har å by på! Og om du ønsker knask på denne halloweenaftenen, bør du haste deg hit før alt godteriet forsvinner ned magadraget mitt ;)

God helg til deg også!

1 kommentar:

  1. Det hørtes ut som en vanvittig herlig dag!!Gleder meg til jeg får en sånn en:p

    SvarSlett